Rotterdam Airlines - VIEWFINDR | Concept - Branding - Activatie
657
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-657,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Rotterdam Airlines

Motion Graphics

Project Team:

Animatie & montage – Bastiaan Knol

Rotterdam Airlines is een Nederlands hiphop-, trap- en RnB-label die onder andere muziek uitbrengt voor artiesten als Sevn Alias, Jairzinho en Kevin. Deze artiesten danken hun bekendheid vooral aan het YouTube-kanaal dat het label beheert waar voor verschillende tracks video’s zijn gemaakt. Sinds kort heeft de artiest Chip Charlez zich ook bij het label aangesloten. Het label had daarom de wens om voor de single “Voor Even” ook een videoclip te laten produceren om zo naamsbekendheid voor de nieuwe artiest te genereren.

Om Rotterdam Airlines in hun budget tegemoet te komen, is er gekozen om te gaan voor een lyricvideo. Daarbij zijn er lichte kleuren in de video toegepast om de toon van “Voor Even” te accentueren. De video die zowel op YouTube als Facebook is  verschenen, is na iets meer dan een maand bij elkaar zo’n 30.000 keer bekeken. Er kan dus van een aardig succes gesproken geworden.